Dag 

 

De scholen zijn inmiddels weer begonnen, (bijna) iedereen is weer aan het werk en ook het theaterseizoen is weer van start gegaan. Wij hopen dat je een fijne zomer(vakantie) hebt gehad en dat je zin hebt in het nieuwe seizoen. Wij zijn er in ieder geval klaar voor!

De opening van het schooljaar van de Openbare Jenaplanbasisschool in Culemborg, was meteen de presentatie van de metamorfose die de school tijdens de zomervakantie heeft ondergaan. Het resultaat van het interieur- en verbouwingsadvies dat we samen met decorontwerpster Hester Jolink en de werkgroep verbouwing hebben opgesteld laten we je graag zien. Binnenkort volgen er meer foto’s (als de school een beetje meer aangekleed is), maar hieronder alvast een eerste aanzet. 

Feng Shui op school

‘ t Praathuis in Culemborg is een leuke, vrolijke school, maar wel een beetje druk met al die kleuren. En ook onrustig door de vele verschillende opbergsystemen. Wij wilden meer licht in de school brengen en meer rust. We hebben de grote donkerblauwe constructieonderdelen een zilvergrijze kleur gegeven en alles wat lichtblauw was helderwit geschilderd. Het groen en groengrijs van de wanden zijn prettige kleuren voor de ogen en het geel van de bergkasten en de nieuwe directieruimte geven de school een zonnige uitstraling.

feng-shui-school-hal-voor feng-shui-school
centrale hal voor verbouwing  centrale hal na verbouwing

Het personeel van de school was blij verrast na de vakantie en vindt vooral het licht heel prettig. En dat de nieuwe kleuren meer rust geven. Kinderen vinden het ook mooi en zijn blij met de nieuwe kapstokken en de gekleurde werkbladen (niet te zien op de foto). En o ja, ‘ dat lichtgroen vind ik een mooie kleur!’

 

Tips en advies: Feng Shui voor school en kantoor

  • De beste plek in de klas of op kantoor is met zicht op de deur. Werk nooit met je rug naar de deur.
  • Werk niet onder balken of onder een schuin dak, dit kan onrustig maken.
  • Meer Feng Shui businesstips (ook voor op school) kun je gratis downloaden op onze businesspagina.

 

BONUS: alleen voor abonnees.

Abonneer je op de nieuwsbrief via onze homepage en profiteer meteen van onze bijzondere aanbiedingen.

 

Meer tips en advies vind je in ons blog en op Facebook. Vind je het leuk om nieuwe blogberichten in je mailbox te ontvangen? Klik dan op de knop ‘ volg’ linksboven op de pagina op ons blog. Om de week, op dinsdag, posten we een nieuw bericht.

 
facebook ‘Like’ onze Facebookpagina
 blogspot  lees ook ons blog voor meer tips en inspiratie. twitter volg ons op Twitter @slatius
Slatius Feng Shui | i-phone: 06-52659098 | email: info@slatiusfengshui.nl | Angelique Slatius en Pieter Verweij 2013
Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen, dat kunt je je hier afmelden.  Je wordt dan uit ons adressenbestand verwijderd.