Dag Lezer

 

Het is alweer oktober. De herfst is begonnen en we zijn weer meer in huis. Het is dan ook niet voor niets dat alle grote woonbeurzen in oktober plaatsvinden, oktober is DE woonmaand. Zelf zijn wij te vinden op de beurs “Huis in de Steiger” in de Prins Bernhardhoeve te Zuidlaren (Drenthe). Dit is een gloednieuwe beurs die zich richt op mensen die hun eigen huis willen verbouwen, aanpassen of renoveren. Kom kennismaken op zondag 27 oktober. Slatius Feng Shui: Verstand van bouwen, gevoel voor wonen.

Iets anders: Per abuis zijn in de vorige nieuwsbrief niet de juiste links bij de foto’s van de school terechtgekomen. Het hele project met de goede plaatjes (en links van VOOR en NA de verbouwing) kun op de school project pagina bekijken. 

Feng Shui en wonen

Feng Shui is in Nederland vooral bekend als interieurtoepassing, maar ook bij het bouwen en verbouwen van woningen en bedrijfspanden hebben we met Feng Shui goede resultaten gehaald. Bekijk onze portfolio voor een paar mooie voorbeelden. Het Feng Shui interieur project staat er ook bij, het is tenslotte oktober woonmaand.

feng-shui-woonkamer-voor-consuilt feng-shui-woonkamer-na-consult
woonkamer voor consult
woonkamer na consult

 

Tips en advies: Feng Shui wonen

  • Verbeter de energie in je huis en ervaar het verschil. In oktober krijg je 10% korting op een Feng Shui basisconsult voor wonen. Alleen in oktober! Neem dus snel contact op.
  • De grootste woonbeurs van Nederland is nog tot en met 6 oktober in de RAI in Amsterdam. Kijk voor meer info op www.woonbeurs.nl.
  • Van 18 tot en met 20 oktober kun je de in de Jaarbeurs in Utrecht naar de beurs eigen-huis-ver-bouwen-inrichten. Kijk voor meer info op www.realiseerjedroomhuis.nl.
  • Ook leuk. Tijdens de Dutch Design Week laten designers en net afgestudeerden hun ontwerpen zien. Hier komen publiek, bedrijven en ontwerpers samen en wisselen informatie uit. Van 20 tot en met 28 oktober op 65 locaties. Meer info vind je op www.dutchdesignweek.nl
En natuurlijk de beurs waar wij te vinden zijn! Van 25 tot en met 27 oktober in de Prins Bernardhoeve in Zuidlaren. Kom kennismaken en neem een leuk kadootje mee naar huis.

 

Meer tips en advies in de oktober-woonmaand vind je in ons blog en op Facebook. Vind je het leuk om nieuwe blogberichten in je mailbox te ontvangen? Klik dan op de knop ‘ volg’ linksboven op de pagina op ons blog. Om de week, op dinsdag, posten we een nieuw bericht.

 
facebook ‘Like’ onze Facebookpagina
 blogspot  lees ook ons blog voor meer tips en inspiratie. twitter volg ons op Twitter @slatius
Slatius Feng Shui | i-phone: 06-52659098 | email: info@slatiusfengshui.nl | Angelique Slatius en Pieter Verweij 2013
Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen, dat kunt je je hier afmelden.  Je wordt dan uit ons adressenbestand verwijderd.