Hoi Lezer

 

Het is lente. Tenminste, in theorie. Helaas draagt het weer nog niet echt bij aan het lentegevoel, maar in deze nieuwsbrief vind je een paar lichtpuntjes die de lange winter misschien wat dragelijker maken.In onze vorige nieuwsbrief hebben wij melding gemaakt van het verlagen van het BTW tarief voor de arbeidskosten bij renovatie en herstel van bestaande woningen.

In tegenstelling tot de eerdere btw-verlaging in 2010-2011 valt dit keer ook het aanleggen en onderhouden van tuinen onder de verlaging. Bovendien vallen de werkzaamheden van (interieur)architekten die de verbouw begeleiden onder het verlaagde BTW tarief.Dit betekent dat ook onze tarieven op een deel van onze produkten een jaar lang verlaagd worden! Maak dus nu gebruik van het goedkope BTW tarief, een verlaging van maar liefst 15%.

Feng Shui verbouwing praktijkruimte

Nu het toch nog geen weer is om naar buiten te gaan laten we een inspirerend voorbeeld zien van een geslaagde verbouwing in Friesland.In een grote schuur achter het woonhuis is een praktijkruimte tot stand gekomen waar de kunstenaar Paulus Carlier bijzondere cursussen geeft. Tevens is hier een praktijk voor haptotherapie gevestigd. Slatius Feng Shui heeft advies gegeven over de meest optimale indeling van de voormalige schuur, waarbij het karakter van het pand intact  is gebleven.

In de ruimte is het aangenaam warm door de toepassing van een warmtepomp en het gebruik van natuurlijke, duurzame materialen. De sfeer in de ruimte is rustig, comfortabel, zacht en omhullend, een ruimte waar zowel de clienten als de opdrachtgevers graag verblijven. Kijk voor meer informatie over dit bijzondere project op www.slatiusfengshui.nl/verbouwing.html.

fegn shui bouw  
De praktijkruimte voor de start van de verbouwing    De praktijkruimte na de verbouwing
  

 Tips en advies: business Feng Shui

De belangrijkste onderdelen in Business Feng Shui zijn de ligging van de entree, de richting van het pand en de positie van de belangrijkste functies binnen het bedrijf. Let bij de entree op de volgende punten:

  • De entree is het visitekaartje van het pand en bepaalt hoe de energie naar binnen komt. Hoe ziet de entree van jouw bedrijf of kantoor er uit? Ga eens kijken alsof je er voor de eerste keer komt. Wat is je indruk?
  • Investeer in een goed bereikbare entree. Let daarbij ook op het toegangspad. Haal ojecten die de ingang blokkeren weg en ruil rommel op..
  • Maak de entree uitnodigend en (klant)vriendelijk. Hoe prettig vind jij het om binnen te komen langs bijvoorbeeld een uitpuilende, stinkende prullenbak? Wat voor indruk geeft dat?

Op onze Facebookpagina geven we tips om je werkplek te versterken. Meer tips over Business Feng Shui vind je op  http://www.slatiusfengshui.nl/feng-shui-zakelijk.html of lees ons blog voor nog meer inspiratie.

 
facebook ‘Like’ onze Facebookpagina
 blogspot  lees ook ons blog voor meer tips en inspiratie. twitter volg ons op Twitter @slatius
Slatius Feng Shui | i-phone: 06-52659098 | email: info@slatiusfengshui.nl | Angelique Slatius en Pieter Verweij 2013
Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen, dat kunt je je hier afmelden.  Je wordt dan uit ons adressenbestand verwijderd.