Dag Lezer

 

De langste dag is alweer geweest, maar het is nog steeds lang licht. Licht geeft energie. Licht IS energie. In Feng Shui is licht een heel belangrijk thema. Voor ons nieuwste product, het Feng Shui huisbezoek is het ook belangrijk dat er voldoende licht is. Anders kunnen wij niet zien op welke punten het huis of het kantoorpand verbeterd kan worden.

In de zomermaanden komen wij ook ‘s avonds op bezoek. Omdat het langer licht is! Voor iedereen die deze nieuwsbrief ontvangt houden we de prijs voor het Feng Shui huisbezoek laag. De hele zomer betaal je slechts 149 euro inclusief reiskosten! Kijk hier voor meer informatie over het huisbezoek en meld je aan voordat de zomer voorbij is. 

Licht en Feng Shui

Uitgangspunt van Feng Shui is het evenwicht tussen twee universele, complementaire krachten; yin en yang. Passief en actief, donker en licht, mannelijk en vrouwelijk, koud en warm. Licht is dus yang. De zomer is ook yang. Veel licht, veel warmte en veel kleur.

Sommige mensen vinden de zomer, de zon en het licht te yang en zoeken hun heil in de schaduw of zelfs binnen. En dat is prima, omdat de balans tussen yin en yang voor iedereen anders is. Schaduw is yin, maar toch niet helemaal donker. In het interieur maakt licht het verschil. Bekijk mooie voorbeelden op http://www.slatiusfengshui.nl/feng-shui-interieur.html of op http://www.slatiusfengshui.nl/feng-shui-verbouwing.html.

En wat dacht je van deze?

feng-shui-verbouwing-simone-voor feng-shui-verbouwing-simone-na
woonverdieping voor consult  woonverdieping na consult (foto: www.denooyer.nl)

 

Tips en advies: Feng Shui en licht.

  • Een leeslampje boven het hoofdeinde van je bed is weliswaar heel praktisch, maar het kan van invloed zijn op je nachtrust.  Een betere plek voor een leeslampje is naast het bed.
  • Zorg voor een goede verlichting bij de entree en dan met name bij de voordeur.
  • Buitenverlichting kun je toepassen in de tuin. De verlichting versterkt het element aarde. Een kronkelend tuinpad bijvoorbeeld kun je begeleiden met mooie grondarmaturen.

Meer tips en advies vind je in ons blog en op Facebook.

 
facebook ‘Like’ onze Facebookpagina
 blogspot  lees ook ons blog voor meer tips en inspiratie. twitter volg ons op Twitter @slatius
Slatius Feng Shui | i-phone: 06-52659098 | email: info@slatiusfengshui.nl | Angelique Slatius en Pieter Verweij 2013
Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen, dat kunt je je hier afmelden.  Je wordt dan uit ons adressenbestand verwijderd.