Hoi Lezer

 

Het is winter. Het is tijd voor de winterslaap. Tijdens de winterslaap verbruiken sommige dieren geen energie, maar houden hun energie juist vast. Ze staan op als het weer warmer wordt en beginnen met goede moed aan het voorjaar.

Bij mensen ligt het anders, die houden geen winterslaap. Wel hebben mensen in de winter minder energie. En meer behoefte aan slaap. Maar wat doe je als je niet goed slaapt? Uit onderzoek blijkt dat 40% van de mensen last heeft van slaapklachten en 25% van een slaapstoornis.

Iemand die je goed kan helpen bij slaapproblemen is Bernard Ligtenberg. Hij leert mensen om makkelijker in slaap te komen en van een ononderbroken nachtrust te genieten. Omdat een goede nachtrust heel belangrijk is hebben we een leuke actie voor je: als je deze nieuwsbrief aan Bernard laat zien krijg je 10% korting op de slaapcursus die binnenkort van start gaat. Zodat ook jij straks vol goede moed aan het voorjaar kunt beginnen.Kijk op zielsveel.nl voor meer informatie en meld je aan.

Praktijkruimte

De energie in een praktijkruimte is niet alleen belangrijk voor degene die er werkt, maar is minstens zo belangrijk voor de mensen die er komen, de clienten. Met welk gevoel komen de clienten binnen? Voelen ze zich op hun gemak in de ruimte?

Voor de praktijk voor Lijf en geest in balans hebben wij Feng Shui-advies  gegeven voor het versterken van de energiestromen rond de entree en in de praktijkruimte. Op de foto zie je de praktijkruimte, een goed voorbeeld van een werkruimte in balans. De kleur groen en de houtelementen zorgen voor een rustige sfeer. En aarde-accenten prikkelen de positieve Qi.

lijf en geest

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een comfortabele praktijkruimte met een rustgevende sfeer. Kijk voor meer mooie voorbeelden op onze businesspagina

 Tips en advies

Je slaapkamer kan je ook energie geven als deze op de juiste manier is ingericht en de goede kleuren en materialen worden toegepast. Een paar tips voor de slaapkamer:

  • Zorg voor stabiliteit achter je hoofd, het liefst een stevige muur.
  • Zicht op de deur is belangrijk, vooral in de ouderslaapkamer.
  • Slaap niet onder balken of een schuin dak, dit geeft onrust
  • Ga op zoek naar je Fu Wei-richting. Deze richting staat voor kalmte en vrede en heeft een rustgevende werking.
Cats2
facebook ‘Like’ onze Facebookpagina blogspot lees ook ons blog voor meer tips en inspiratie twitter volg ons op Twitter @slatius
Slatius Feng Shui | i-phone: 06-52659098 | email: info@slatiusfengshui.nl | Angelique Slatius en Pieter Verweij 2013
Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen, dat kunt je je hier afmelden.  Je wordt dan uit ons adressenbestand verwijderd.