Dag Lezer

 

Heb jij ook al zin in de feestdagen? Lekker cadeautjes uitpakken bij de Kerstboom? Sinterklaas is net weer terug naar Spanje en maken we ons alweer op voor de volgende feestelijkheden. Leuk en gezellig, maar voor veel mensen is december een dure maand. En ook het sombere weer vinden veel mensen lastig.

Heb jij ook moeite met de donkere dagen voor de Kerst? 10 tips voor beter slapen met Feng Shui zijn voor jou als je een comment plaatst op ons blog op op onze Facebookpagina. Pas de tips toe en begin energiek aan het nieuwe jaar.

Wij sluiten 2013 af met de laatste nieuwsbrief van het jaar, de laatste in het oude, vertrouwde format. In januari  verschijnt de nieuwsbrief in een nieuw jasje, met nog meer tips en advies over Feng Shui en mooie aanbiedingen van collega-ondernemers die ons aanvullen bij het versterken van energie. 

Speciaal voor jou, als abonnee van onze nieuwsbrief, hebben wij een paar fantastische decemberaanbiedingen voor je om het jaar 2013 goed mee af te sluiten. Met dank aan Carin Tiggeloven en Veronika Rutten voor de prettige samenwerking en de unieke kortingen die ze jou geven op hun diensten en produkten. 

Wij wensen je heel fijne feestdagen en alvast een goed begin van 2014!!!!


 

Feng Shui opruimtips

Beweging is belangrijk om de energie te laten stromen. Zodat het niet stagneert. Hetzelfde geldt voor je huis of je werkplek. Ook hier moet de energie blijven stromen. Nou is december niet de meest ideale tijd om iets nieuws te beginnen, maar waar je wel alvast mee kunt beginnen is opruimen en afsluiten.

Ruim alles van het jaar 2013 op, sluit het jaar goed af en maak je klaar voor 2014, het jaar van het paard.

5 tips voor het verbeteren van de energie op je werkplek lees je in ons blog. En volgende week vertellen we je hoe je de energie kunt versterken voor het verbeteren van je cashflow.


Tips en advies: investeer in jezelf

Probeer je de gedachte te verbannen, dat je straks op de Kerstborrel een verhaal moet houden? Of in januari weer toe bent aan die onvermijdelijke Nieuwjaarsspeech?

Speciaal voor de feestdagen en voor de lezers van deze nieuwsbrief geldt de  quick and quality- presentatiecoaching: 1,5 uur waarin Carin Tiggeloven samen  met jou je speech doorneemt, je boodschap helder maakt en jouw persoonlijke performance accentueert.

De prijs voor deze ‘ quick&quality’-check is €95 (incl.BTW), normaal (€175 ) en is alleen geldig in december 2013 en januari 2014. Ga naar www.carintiggeloven.nl voor meer informatie en maak snel een afspraak!

Je unieke kortingscode is: CTFENGSHUI.


 

Style Quality Fashion for Bags

Style Quality Fashion for Bags - SQUFF BAGS  is er voor de echte tassenliefhebber! Veronika Rutten, de vakvrouw achter Squff bags heeft meer dan 16 jaar ervaring in luxe lederwaren. SQUFF BAGS betekent liefde en passie voor tassen- mooi leder, een perfecte afwerking en geïnspireerd door de Italiaanse mode.  Tot 27 december geeft Veronika maarliefst 20 % korting op het hele assortiment! Ga naar www.squffbags.com, vul de kortingscode SLATIUSFENGSHUI in (bij de kassa) en maak gebruik van dit fantastische aanbod.

 


 

Korting op alle FENG SHUI consults!

Als klap op de vuurpijl geven wij in december 10% korting op alle FENG SHUI consults! Wil je Feng Shui- advies over de inrichting van je huis, verbouwingsadvies voor je praktijkruimte of advies over een huis bouwen op een vrije kavel, dan is dit je kans. Vanaf 1 januari 2014 gaan de consultprijzen omhoog en vervalt ook de korting van 10%.

Maak voor 1 januari een afspraak voor een Feng Shui consult en begin goed aan 2014, het jaar van het paard. Jouw unieke kortingscode is SLATIUSFENGSHUI2013

Meer informatie over de diverse consults vind je op onze consultpagina.

 


 

Op naar de 100

Help ons met het behalen van 100 likes voor het einde van het jaar. Like onze pagina en maak kans op een GRATIS Feng Shui-huisbezoek! Ga snel naar https://www.facebook.com/slatiusfengshui.

Stuur deze nieuwsbrief gerust door naar vrienden en bekenden uit jouw netwerk. Elke nieuwe abonnee ontvangt 10 tips voor beter slapen met Feng Shui en maakt bovendien kans op een gratis exemplaar van ons e-book ‘ slaap, Feng Shui in de slaapkamer.’

facebook ‘Like’ onze Facebookpagina
 blogspot  lees ook ons blog voor meer tips en inspiratie. twitter volg ons op Twitter @slatius
Slatius Feng Shui | i-phone: 06-52659098 | email: info@slatiusfengshui.nl | Angelique Slatius en Pieter Verweij 2013
Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen, dat kunt je je hier afmelden.  Je wordt dan uit ons adressenbestand verwijderd.