Hoi {{name}}

Alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2012, maar in een nieuw jasje. Met net als altijd sprekende voorbeelden en handige Feng Shui tips, die je ook in het nieuwe jaar van ons zult krijgen.
Wij sluiten het jaar 2012 af met een mooi artikel in het magazine Extra, een speciale uitgave van Woonfonds/ Achmea.  Een artikel over een oude machinefabriek uit 1906 die verbouwd is tot een prachtige woning waar de energie goed stroomt. Lees het artikel hoe de eeuwenoude Feng Shui-leer ook op een heel moderne, eigentijdse manier toegepast kan worden. 

 

Zwart

In de vorige nieuwsbrief schreven we dat zwart de nieuwe trendkleur is. In het interieur, maar ook in de acrhitectuur zien we steeds vaker zwart als beeldbepalende kleur. Een prachtig voorbeeld van zwart in goede Feng Shui-harmonie is een woning van SD-architectuur uit Delden.De woning kenmerkt zich door een duurzaam en energiezuinig karakter en heeft een zeer stabiele hoofdvorm. Zwarte houten delen zijn aan de buitenzijde gebruikt als gevelbekleding en geven de woning een natuurlijke, streekeigen uitstraling. Een ontwerp dat goed past in de omgeving en een rustpunt vomt voor de bewoners.
Meer informatie over de woning en andere duurzame projecten vind je op www.sd-architectuur.nl.

 sd architectuur

 

Stabiele hoofdvorm met verrassende onderdelen.      

 De uitstraling van de woning past goed in de regio.

Tips en advies: Cosmic Trinity

In deze wereld hebben we te maken met drie soorten energie: Man Qi, Earth Qi en Heaven Qi. Samen vormen deze energiestromen de “ Cosmic Trinity”, de kosmische drie-eenheid. Feng Shui valt onder de Earth Qi. Deze energie heeft invloed op onze leefomgeving. De omgeving heeft vervolgens effect ons, op de mens Als je omgeving in balans is heeft dat effect op je Man Qi, je persoonlijke energie. Positief denken en handelen dragen bij aan een goede Man Qi en als bijkomend effect wordt je omgeving er ook beter van.

Onze Eindejaarstip is om te onderzoeken wat jou voedt en wat jou energie geeft. In de hoop dat je er zelf blij van wordt, maar ook om een bijdrage te leveren aan een mooiere wereld.

Wij zijn gespecialiseerd in Feng Shui, jij in jezelf!

Wij wensen je een heel mooi, gelukkig, succesvol en energiek 2013

 facebook ‘Like’ onze Facebookpagina blogspot lees ook ons blog voor meer tips en inspiratie twitter volg ons op Twitter @slatius
Slatius Feng Shui | i-phone: 06-52659098 | email: info@slatiusfengshui.nl | Angelique Slatius en Pieter Verweij 2012
Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen, dat kunt je je hier afmelden.  Je wordt dan uit ons adressenbestand verwijderd.