Dag

 

Het is zomer! Tijd voor vakantie. Tijd voor jezelf. Tijd om leuke dingen te doen. Tijd om te luieren en te genieten. Thuis, in een vakantiehuisje of op de camping. Tijd om op te laden voor het nieuwe seizoen.

Wij gaan ook even op vakantie, maar ons werk gaat gewoon door. Zo wordt bijvoorbeeld de hele openbare Jenaplanschool ‘t Praathuis in Culemborg verbouwd en geschilderd volgens ons voorstel. “Ons “ is in dit geval decorontwerpster Hester Jolink en Angelique Slatius. Samen hebben wij een plan gemaakt voor slimme bergkasten voor alle klaslokalen en hebben we een kleuradvies opgesteld voor de hele school. Na de zomervakantie kunnen we het resultaat laten zien!

Feng Shui en de mens: Cosmic Trinity

In deze wereld hebben we te maken met drie soorten energie: Man Qi, Earth Qi en Heaven Qi. Samen vormen deze energiestromen de “ Cosmic Trinity” , de kosmische drie-eenheid. De eerste energiestroom, de Man-Qi gaat over de vitale energiestromen binnen mensen. Je kent het wel, als je lekker in je vel zit lacht iedereen naar je, terwijl iedereen onaardig doet als je zelf ook niet zo vrolijk bent.

Man Qi zou je kunnen vertalen als persoonsenergie. Een manier om de Man Qi te versterken is door positief te denken en te handelen. En door goed voor jezelf te zorgen.

De tweede energiestroom heet de Earth-Qi en de derde energiestroom de Heaven-Qi. Meer hierover lees je in augustus in ons blog. Lees ook ons blogs over licht, het thema van juli.

cosmic trinity feng shui vakantie
Cosmic Trinity
 Feng Shui op vakantie              

 

Tips en advies: Zomerkortingen Feng Shui en ‘ Man-Qi’:

  • De hele zomer geven wij zomerkorting! Maak in augustus een afspraak en ontvang tot 15 september 10% korting op een Feng Shui basisconsult, een Feng Shui tuinadvies of een combinatie van deze twee produkten. Speciaal voor jou, als lezer van onze nieuwsbrief. En wist je dat een Feng Shui-huisbezoek de hele zomer slechts € 149- kost? Kijk snel op onze consult pagina en maak een afspraak. De hele maand augustus betaal je bovendien geen reiskosten!

Sheng Qi bij de voordeur

  • Heb je last van slaapproblemen bij zomerse, tropische temperaturen? Een zijden dekbed is dè oplossing bij nachtzweten, opvliegers en ‘s nachts wakker worden door hitte. Meer info vind je op www.silkhaven.nl .

zijden dekbedden

  • In de zomer zie je er vaak op je best uit, dat zie je als je vakantiefoto’s terugkijkt. Hét moment om een mooie, professionele foto van jezelf te laten maken. Fotografe Bodil Anaïs is gespecialiseerd in portretfotografie. Neem eens een kijkje op haar site.

Bodil Anaïs

 Meer tips en advies vind je in ons blog en op Facebook.

 
facebook ‘Like’ onze Facebookpagina
 blogspot  lees ook ons blog voor meer tips en inspiratie. twitter volg ons op Twitter @slatius
Slatius Feng Shui | i-phone: 06-52659098 | email: info@slatiusfengshui.nl | Angelique Slatius en Pieter Verweij 2013
Wil je de nieuwsbrief niet meer ontvangen, dat kunt je je hier afmelden.  Je wordt dan uit ons adressenbestand verwijderd.