Feng Shui kantoor en praktijk

consult

Feng Shui businessconsult

Een kantoor- of praktijkruimte die vanuit de Feng Shui leer is ontworpen heeft een positieve invloed op het aantrekken van klanten, het verbeteren van het bedrijfsimago en de sfeer op de werkvloer. Een Feng Shui businessconsult kan je dan ook heel wat opleveren.

Onze opdrachtgevers geven aan zich rustiger te voelen na een Feng Shui consult en zich beter te kunnen concentreren. Het werkplezier is vergroot en het ziekteverzuim verminderd. Het bedrijfsimago is na een Feng Shui-consult versterkt. En dit heeft natuurlijk z'n uitwerking op werknemers en (potentiële) klanten.

Het Feng Shui-businessconsult is bedoeld voor iedereen met een eigen praktijk. Het biedt je een uitgelezen kans om je bedrijf te versterken!

Lees de reacties en bekijk de inspirerende resultaten hieronder.


feng shui home

Feng Shui kantoor - harmonie in de werkkamer. feng shui home

Het is belangrijk voor jezelf een prettige werkplek te creeëren, helemaal als je er veel tijd doorbrengt. Een goede werkplek of werkkamer geeft rust en maakt dat werken leuk blijft. Een goede werkruimte is de basis voor het functioneren van een succesvolle ondernemer.

“Ik zie alleen maar voordelen. De ruimte is nu rustig en harmonieus, met een hoog plafond en veel licht. En veel mogelijkheden qua indeling."


feng shui home

Feng Shui-praktijkruimte - rust en balans bij de dokter. feng shui home

Een prettige werkruimte is niet alleen belangrijk voor de mensen die er werken, maar zeker ook voor de mensen die er te gast zijn, de cliënten. Alle gebruikers moeten zich prettig voelen in het pand en dat kan alleen als de Qi-stroom goed is.
“Toen de praktijk net geopend was wilde een meisje na het bezoek aan de dokter nog graag even terug naar de wachtkamer : ' Mag ik nog even terug om iets af te maken? Ik vind het daar zo leuk!'"

Business Feng Shui: 10 tips


Feng Shui toepassen op kantoor of in praktijkruimtes? Vul hieronder je naam en emailadres in en wij sturen je 10 tips over business Feng Shui.
Naam:

Email: