Feng Shui Woningverbetering

consult

voor

feng shui woonkamer consult analyse voor

na

feng shui woonkamer consult analyse na
Feng Shui woningverbetering - modernisering in de Achterhoek

”Wel of niet verbouwen?” Dat was de vraag van een echtpaar uit de Achterhoek dat al ruim 30 jaar in de woning woonde. Het verbouwen van een woning is een zware ingreep en niet altijd noodzakelijk. Omdat de opdrachtgevers aangaven op termijn te willen verhuizen, was de keuze snel gemaakt. Geen grootschalige verbouwing, maar renovatie en modernisering van het pand volgens Feng Shui-richtlijnen. Op deze manier was het mogelijk de woning te verbeteren binnen het beschikbare budget.

Op de begane grond van de woning werden als eerste de keuken, de bijkeuken en de doucheruimte aangepakt. Deze ruimtes vertoonden duidelijke sporen van slijtage en achterstallig onderhoud. Bovendien was alles behoorlijk gedateerd en zag het er rommelig uit. Hoogste tijd voor iets nieuws!

Alle ruimtes liggen in een gunstige sector, maar door de aanwezigheid van afvoeren vloeit de positieve energie helaas snel weer weg. Het is belangrijk om de houtenergie vast te houden, door houtelementen en - kleuren toe te passen. Groen is dé houtkleur en brengt rust.

Water versterkt hout en is dus ook een prima element om mee te werken. Het zwarte aanrechtblad en de donkergrijze vloer versterken het element hout. Het wit van het keukenblok maakt dat de keuken niet te donker wordt en brengt de elementen in balans. Ook in de badkamer komt de kleur groen terug en zorgen de cremewit gekleurde tegels voor een prettige sfeer.

Er is hard gewerkt aan de verbetering, het geheel is gemoderniseerd en heel netjes afgewerkt. Wat nog ontbreekt zijn de details, de aankleding, die er voor moeten zorgen dat de ruimtes gaan leven. Ons advies om hier aarde-elementen toe te passen is ter harte genomen en zult u binnenkort kunnen bekijken op deze site.