Feng Shui woning & bedrijfspand

verkoop

feng shui consult verkoop

Hoe werkt een Feng Shui verkoopconsult?

Het consult begint met een persoonlijk gesprek in de woning en dan vertellen wij ook meteen wat onze eerste indruk is van de woning. Vervolgens maken wij een uitgebreide analyse en benoemen wij de sterke en de zwakke plekken van de woning mbt verkoop. Van de analyse wordt een rapport gemaakt, met daarin ons advies voor het versterken van de goede plekken in de woning en tips voor het aantrekken van goede Feng Shui. Desgewenst maken we een samenvatting van de analyse in de vorm van een Feng Shui-certificaat.

Waar moet ik aan denken bij een Feng Shui advies?

Sommige woningen verkopen moeilijk omdat er maar een kleine doelgroep geïnteresseerd is. Omdat er altijd iemand bij een bepaald huis past, is het belangrijk dat het huis er uitspringt voor die ene potentiële koper. Slatius Feng Shui helpt u om goede Feng Shui in uw huis te krijgen, waardoor iemand zich meteen op zijn of haar gemak voelt.

In andere gevallen is er een storing in de woning, waardoor de energie niet goed door het huis stroomt. Vaak merk je dat niet meer als je al lang in een woning woont, maar potentiële kopers voelen dat meteen! En dus moet de storing verholpen worden. Een voorbeeld van een storing is een overvol huis. Slatius Feng Shui geeft in zo‘n geval tips voor het anders organiseren van de inrichting van de woning.

Wat is het effect van een Feng Shui verkoopconsult?

Wij kunnen geen garantie op een snelle verkoop, maar we weten uit ervaring dat positieve Feng Shui een gunstige uitwerking heeft op de verkoop van de woning. Onze eigen woning was bijvoorbeeld binnen 3 maanden verkocht!

De prijs van een consult is afhankelijk van de vraagprijs van de woning. Voor meer informatie hierover kunt u natuurlijk bellen naar 0345-786410 of een mail sturen naar info@slatiusfengshui.nl