Feng Shui appartement verkoop

verkoop

feng shui verkoop slaapkamer voor

hal voor consult


feng shui verkoop slaapkamer voor

hal na consult


feng shui verkoop woonkamer na

woonkamer na consult


Feng Shui verkoopconsult

Een goed voorbeeld van een geslaagde Feng Shui-inrichting is deze ‘gouwe oude’ uit Rotterdam. Dit appartement, mijn eigen huisje, is de eerste woning geweest die ik op basis van Feng Shui heb ingedeeld en ingericht.

Het appartement was nogal verouderd en de voorzieningen waren behoorlijk gedateerd. In korte tijd hebben we de woning helemaal gestript (5 lagen behang verwijderd en het oude leidingwerk gesloopt) en weer opnieuw opgebouwd. De gaskachel heeft plaatsgemaakt voor een complete CV-installatie en de muren zijn fris gesaust.

De indeling is gebaseerd op de Ba Gua’s in de ‘ 8 huizen-theorie.' Deze indeling is meteen een stuk praktischer dan de traditionele indeling waarbij de scheiding tussen de voor- en de achterkamer in het midden ligt.

Uit eigen ervaring heb ik gemerkt dat een indeling en inrichting van een woning volgens Feng Shui-richtlijnen een bijzonder positief effect heeft. Niet alleen heb ik snel nadat ik mijn huis heb gerenoveerd mijn huidige man ontmoet, ook was het appartement binnen 10 dagen verkocht!


feng shui verkoop woonkamer voor
nieuwe indeling en kleurenschema             woonkamer voor consult
feng shui verkoop woonkamer voor