Feng Shui Slaapkamer Ebook

Feng Shui in de slaapkamer: nooit meer slapeloze nachten.

Feng Shui in de slaapkamer is de perfecte gids voor beter slapen met Feng Shui. In dit e-book vind je alle informatie die je nodig hebt om van je slaapkamer een fijne plek te maken waar je heerlijk slaapt.

Het e-book zit boordevol praktische Feng Shui tips die je zelf thuis kunt toepassen. Alle tips zijn helder geformuleerd en geïllustreerd met prachtige fotos en tekeningen. Je krijgt antwoord op de vraag wat de beste positie is voor je bed en wat je ideale slaaprichting is.

Ook kom je weten welke kleuren en materialen het meest geschikt zijn in de slaapkamer. Volg de checklist achterin het e-book en je zult merken dat je beter slaapt in een slaapkamer die voldoet aan de Feng Shui-richtlijnen.

Te koop bij of bestel het e-book hieronder. Met in oktober gratis SKYPE-adviesconsult, waarin al je vragen over Feng Shui in de slaapkamer worden beantwoord!!


Klik op de knop hiernaast om het eBook te bestellen.
Je kunt eenvoudig en veilig betalen met iDEAL (voor Nederlandse klanten) of PayPal (voor klanten buiten Nederland). Na betaling ontvang je direct een e-mail met afzender info@ebookpoint.nl met daarin de downloadlinks van het eBook en de factuur.

Dit eBook is beschikbaar in de bestandsformaten ePub en Mobipocket. Je krijgt beide bestanden aangeleverd. Je kunt een ePub bestand lezen op een eReader, tablet zoals de iPad) of op je computer met bijvoorbeeld Adobe Digital Editions. Als je Adobe Digital Editions nog niet hebt kun je het hier downloaden. Het Mobipocket bestand kun je lezen op een Kindle eReader.