Feng Shui woning & bedrijfspand

consult

Feng Shui aankoop

In deze lastige tijden denk je wel even goed na voordat je een huis koopt. Je wilt zeker weten dat alles klopt. Maar hoe weet je nou of het goed is? Je intuïtie zegt veel, maar als je helemaal zeker wilt zijn kun je Slatius Feng Shui inschakelen om uit te zoeken of de woning of het bedrijfspand echt bij jou of jullie past. Een Feng Shui koopconsult helpt je bij het nemen van de juiste beslissing als het gaat om de huur of aankoop van een woning of bedrijfspand.

Lees meer over een Feng Shui-aankoopconsult op de volgende pagina.

Feng Shui verkoop

Kredietcrisis of niet, je wilt je huis verkopen. En wel zo snel mogelijk! Wel eens gedacht aan een Feng Shui-consult? Een Feng Shui verkoopconsult kan heel waardevol zijn bij de verkoop van je woning. Wij maken een uitgebreide analyse en geven wij je tips om je huis krachtiger in de verkoop te zetten. Ook leveren wij desgewenst Feng Shui-certificaten, waaruit blijkt dat er goede energiestromen door het huis lopen.

Lees meer over een Feng Shui-verkoopconsult op de volgende pagina. Of bekijk de voorbeeldconsults hieronder.


feng shui home Feng Shui verkoop vrijstaande woning - thuiskomen. feng shui home

Een geslaagd voorbeeld van een Feng Shui-verkoopconsult is deze vrijstaande woning die gebouwd is in de jaren zeventig van de vorige eeuw. De woning was binnen een maand verkocht. :
”Ik vond het een heel bijzonder proces”


feng shui home

Feng Shui verkoop appartement - klaar voor de verkoop. feng shui home

Uit eigen ervaring heb ik gemerkt dat een indeling en inrichting van een woning volgens Feng Shui-richtlijnen een bijzonder positief effect heeft. ”Niet alleen heb ik snel na de renovatie mijn huidige man ontmoet, ook was het appartement binnen 10 dagen verkocht!”

feng shui verkoop

Huis verkocht met Feng Shui
Een mooi artikel over het succesvol toepassen van Feng Shui in de woningverkoop stond in het blad Vastgoed, een onafhankelijk tijdschrift voor makelaars. Lees het artikel over het positieve effect van Feng Shui!