Feng Shui kinderkamer

consult

feng shui kinderkamer

Veilig gevoel

In de baarmoeder wordt een kind beschermd tegen invloeden van buitenaf. Het is verbonden met zijn moeder en voelt zich veilig. Na de geboorte gaat er letterlijk een nieuwe wereld voor hem open. Hij of zij krijgt hij veel indrukken te verwerken.
Daarom is het zo belangrijk dat een kind een plek heeft om tot rust te komen. Een plek waar het zich veilig en geborgen voelt en waar het lekker kan slapen. Net als in de baarmoeder.

Feng Shui is een zeer nuttig instrument om in te zetten bij de inrichting van een babykamer. Maar ook als uw kind slecht slaapt, vaak moe is of juist heel druk, kan Feng Shui helpen om de nodige rust te brengen.


Wij hebben voor het maken van het advies een aantal gegevens van u nodig, zoals de (vermoedelijke) geboortedatum van het kind en een tekening van de woning. Deze informatie is nodig om een persoonlijk advies te maken, dat alleen op uw kind van toepassing is.

U ontvangt van ons een ingelijst postertje op A4-formaat, met het advies over de beste slaaprichting en tips over de inrichting van het kamertje. Met dit unieke advies kunt u zelf aan de slag om een prachtige kinderkamer te maken waar uw kindje heerlijk zal slapen.

De kosten voor dit bijzondere advies bedragen 95 euro, inclusief verzendkosten. U kunt hier een formulier invullen met uw gegevens, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bekijk een voorbeeld kinderkamer analyse.

TIP: Ook leuk om cadeau te geven of te krijgen.