Feng Shui Werkkamer

consult

feng shui analyse consult praktijk voor

voor

feng shui analyse consult praktijk na

na

feng shui analyse praktijk voor

voor

feng shui analyse consult praktijk na

na

Feng Shui Atelier en Praktijkruimte

Zachtheid in een ruimte. Een inspirerend voorbeeld van een geslaagde verbouwing in Friesland.

In het hart van Noord-Nederland staat een prachtige praktijkruimte waar bijzondere cursussen worden gegeven door kunstenaar Paulus Carlier. En verder is in deze ruimte een praktijk voor haptotherapie gevestigd.

Een ruimte die na 5 jaar hard werken tot stand is gekomen met de hulp van diverse adviseurs en de tomeloze inzet van een aantal harde werkers. Slatius Feng Shui heeft advies gegeven over de meest optimale indeling van de voormalige schuur, waarbij het karakter van het pand intact is gebleven.

De entree is op het oosten geplaatst en vormt het gezicht van het gebouw. De ruime entree fungeert als sluis om naar de overige ruimtes te gaan. Aan de rechterkant van de entree bevindt de wachtruimte voor clienten en een de linkerkant is een badkamer \ gemaakt met een douche en een toilet.

De sluis zorgt ervoor dat je niet zomaar door kunt lopen naar de praktijkruimte. Als de deur opengaat wacht je een grote verrassing als je de praktijkruimte betreedt. Je komt terecht in een prachtige, hoge, comfortabele en sfeervolle ruimte.

In de ruimte is het continu 20 graden Celsius door het gebruik van een warmtepomp. De warmtepomp zorgt voor koeling in de zomer en verwarming in de winter. De electriciteit die nodig is voor de warmtepomp wordt opgewekt door de zonnepanelen op het dak.

In de hele praktijkruimte is isolerend glas toegepast. Voor de wand-en dakisolatie zijn groene bouwmaterialen gebruikt gebruikt en de wanden zijn afgewerkt met leemstuc. In de koude noordgevel is tevens wandverwarming opgenomen.

Om de ruimte intiemer te maken voor kleine groepjes zijn er flexibele kamerschermen van vilt geplaatst. Het vilt is gemaakt van Mongoolse wol, wol die ook verwerkt wordt in de traditionele Mongoolse yurts.

De ruimte is door logische indeling, de toepassing van natuurlijke materialen, wand- en vloerverwarming een prettige verblijfsruimte geworden. Rustig, comfortabel, zacht en omhullend. Het is een ruimte geworden waarin iedereen zich thuis voelt!