Feng Shui Analyse

consult

voor

feng shui woonkamer analyse voor

na

feng shui woonkamer analyse na

Feng Shui Analyse van een bestaande situatie

Wij kunnen een analyse maken van de bestaande situatie. In de analyse worden de goede en minder goede plekken in de woning aangegeven en geven we tips over indeling, kleur en inrichting. Dit hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn, soms zijn kleine aanpassingen al voldoende.


Een voorbeeld van een Feng Shui-analyse van een woonhuis:

Een familie uit Frankrijk kwam bij ons terecht omdat ze zich niet gelukkig voelden in hun huis. Vooral het zicht op de voordeur vanuit de woonkamer was een bron van ergenis. Tot overmaat van ramp werd er in korte tijd twee keer ingebroken. Met een baby op komst was het zaak de woning zo snel mogelijk weer in balans te krijgen. De familie had echter geen zin in een (grote) verbouwing.

Uit de analyse van de woning bleek dat de voordeur in een zeer ongunstige sector lag en dat er dus veel negatieve energie de woning binnenkwam. Ons advies was eigenlijk heel simpel: probeer de energiestroom van richting te veranderen. Gezien de ruimte was een gordijn of een doek het meest praktisch. Het gordijn is aan het plafond bevestigd.

Door de richtingverandering wordt de negatieve energiestroom geblokkeerd. Bijkomend voordeel is dat het zicht op de voordeur is verdwenen.

Heel simpel en toch heel effectief. Dit blijkt ook uit de reacties:

”Iedereen die bij ons binnen komt zegt dat het gezelliger is geworden. Ze zien niet meteen wat er veranderd is, maar het voelt beter. Zelf zitten we nu ook met veel meer plezier in de kamer. En we hebben ook geen pech meer gehad!”