Feng Shui consult

fengshui analyse

Feng Shui consult

Heb je behoefte aan meer rust en een echt thuisgevoel? Wil je je huis veranderen of verbouwen? Ben je op zoek naar een andere woning of wil je je huis verkopen? Voor al deze vragen hebben wij de juiste oplossing. Wij bieden gerichte consults voor woningen en bedrijfspanden in heel Europa. Van een verkoopconsult tot een consult speciaal voor werkruimtes en van interieuradvies tot complete verbouwingen.

Wat kun je verwachten van een Feng Shui-consult?

Een consult bij Slatius Feng Shui begint altijd met een intake, waarbij je vragen en wensen op een rijtje worden gezet. Vervolgens maken wij een analyse van de woning of het bedrijfspand op basis van een duidelijke plattegrond en jouw persoonlijke gegevens. Wij bespreken de resultaten van de analyse bij jou thuis en geven ons praktisch goed uit te voeren advies. Een rapport van het consult krijg je desgewenst na afloop toegestuurd. Wij noemen dit het Feng Shui-basisconsult. De prijs van het basisconsult is afhankelijk van de grootte en de complexiteit van de opdracht, maar is er al vanaf 419 euro, inclusief 21% BTW en reiskosten. Een huisbezoek is altijd bij de prijs inbegrepen.

Ontwerp- en bouwbegeleiding

In sommige gevallen leidt een consult tot een project. Dit is het geval bij nieuwbouw en verbouwingen. De uitkomsten van het consult worden dan gebruikt in het ontwerp. Wij maken dan ook tekeningen met voorstellen volgens Feng Shui-richtlijnen. Voor een project gelden andere tarieven dan voor een consult.

Businessconsult

Een praktijkruimte, een kantoorpand, een school of een andere (openbare) instelling? Ook hier bereiken we goede resultaten middels de technieken van Feng Shui. Bij een businessconsult volgen we een vergelijkbare procedure als bij een particulier Feng Shui consult.

Nieuwsgierig geworden? Kijk eens naar enkele voorbeelden op de site.

Feng Shui-huisbezoek

Het Feng Shui huisbezoek is bedoeld als kennismaking met de Feng Shui-principes. We komen bij je op visite en geven tips voor mogelijke Feng Shui-verbeteringen in en om het huis. Het betreft algemene tips, waar je meteen mee aan de slag kunt. Het Feng Shui-huisbezoek kost tot 14 februari 2014 slechts 175 euro. en kan altijd op korte termijn plaatsvinden. Bel of mail ons voor een afspraak.

Online Consult

Heb je geen behoefte hebben aan een persoonlijk gesprek, of wil je snel resultaat, dan kun je ook een online feng shui-consult aanvragen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

consult


Download
Wij geven je 10 redenen voor een Feng Shui-consult. Download NU!!